ych..

ych..
Powered By Blogger

joi, 12 august 2010

Tot EU..



Dupa ce viata te invata sa fi bun,sau foarte bun,in ceea ce faci....
Dupa ce norocul ,te-a parasit din scutece.....si totusi ajungi la maturitate...
Dupa ce tot ce ai construit...se naruie,din orgolii si ineptii...
Dupa ce soarele ,rasare evident.....dupa orice noapte...
Dupa ce te enervezi....si te calmezi...

Te apuci sa citesti ceva interesant....si ajungi la Garbo..

Horoscopul postdespartirii: Ce fac zodiile dupa ce au iubit?


Se spune ca ura, in ciuda faptului ca este un sentiment negativ si in mod clar autodistructiv, este un sentiment la fel de intens si puternic ca dragostea. Iti propunem astazi un altfel de horoscop: un horoscop in care o sa vedem care este atitudinea zodiilor dupa o despartire. Prin urmare, ce fac zodiile dupa ce au iubit?



Gemeni –Gemenii sunt orgoliosi si extrem de ranchiunosi cu cei care le-au gresit, mai ales daca i-au si iubit. Pentru ca nu poate sa accepte pur si simplu (chiar daca afirma exact contrariul),va incerca sa denigreze, sa lanseze barfe, sa arunce cu noroi in tot ceea ce a fost frumos. Cu siguranta, nu te va uita o viata intreaga pentru ceea ce i-ai facut.


Scorpion – Pare ciudat si anormal ca Scorpionul, unul dintre cei mai puternici razbunatori ai horoscopului, cu toti nervii lui si toata energia lui vindicativa, se va limita la a-si uri fostul partener… si atat. Daca a fost parasit insa, ranchiuna si resentimentele lui te vor urmari o viata intreaga si nu te va ierta nici pe patul de moarte. Scorpionul poate trece cu usurinta peste despartiri, insa nu si peste cele de care s-a facut el insusi vinovat. Deoarece este un perfectionist din nastere si nu isi accepta propriile greseli, va suferi enorm daca se va simti vinovat de despartire si se va zbate sa obtina iertarea.


Poate este ciudat...dar real


PS. Eu consider ca nu am gresit ,cine ma cunoaste stie asta...sper ca Barbosu' sa vada aceasta poveste.....


raman acelasi EU.




http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/5921/Horoscopul-postdespartirii-Ce-fac-zodiile-dupa-ce-au-iubit/pagina-3.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu