ych..

ych..
Powered By Blogger

luni, 27 septembrie 2010

Barbati...pe dracu'




Cunosc o gramada de " barbati" care au acest statut ,fara sa-l merite..Sunt lasi,impertinenti si lingai...sa nu zic papagali.Astazi ma uitam pe un site de socializare,cand am gasit numele unui prieten.Pana aici,totul OK ..mai caut ,ma mai uit la una ,alta...si cand observ cu uimire ,ca prietenul meu avea datele despre el foarte .. real..Scria ca este casatorit cu XXXX cum o cheama..(nu ca nu stiu,dar nu vreau sa-si dea seama despre cine vorbesc)...ca se iubesc si se stimeaza ca o familie ...frumos.Atunci ma mandresc si eu cu el...ia uite este Y aici ,un baiat fain ,cuminte cu o sotie frumusica ,care au ceva ani impreuna si se inteleg de minune.!
Chiar de invidiat...dar ce sa vezi?...pe la cunoscutii lui ,ma mai uit ,ma mai rasucesc...si ce credeti ca am gasit?...Acelasi prieten ,acelasi baiat fain...avea si un cont..pentru femei (probabil)...un cont in care, este singur si nelinistit...cauta relatie...ciudat.Ciudat este si faptul ca trei dintre cunoscutii lui,au astfel de conturi...si sunt toti pe aceasta pagina...la prieteni.Nu ma impresionat sovinismul ,acestui onanist...ma impresionat faptul ca nici macar ,nu si-a gasit un nume de scena uman...Sa dai tu nume de cantaret (chiar istorie a muzicii)sau de pictor...si sa-ti pui fata ta de bidon turtit...la numele respectiv...rusinos.Probabil ca sotia lui,nu cunoaste o parte dintre.. zeii chitarii...sau latura nemultumita a sotului ei..Poate ca se uita pe acest blog si cauta prin calculatorul sotului, sau prin telefonul lui ( parolat ) preocuparile lui si ale colegilor lui...probabil nesatisfacuti .Sau se duce acasa si-l striga pe nemernic...Satrinel...sau Halenul lui mamii...Oricum ,un lucru este cert...multi barbati ( asa zisi ) barbati,se cred Don Juan...Si cand ajung acasa ,sunt mielusei...ca altfel raman maidanezi.Ce este atat de greu sa-ti asumi ceea ce faci? De ce trebuie sa te ascunzi de sotia ta?De ce mai stai cu ea (nenorocitule) daca nu va mai iubiti?...Sunt fericit ca sunt transparent...ca nu gresesc...ca nu vreau.



Oricum asa se explica,ca doamnele lor sunt la fel de perverse ...au de la cine invata.

6 comentarii:

  1. Foarte urat ce povestesti tu aici! E revoltator! Ce caracter de nimic si infect, trebuie sa fie ca sa faca astfel de lucruri! Te admir sincer ca tu ca barbat ai avut curajul sa blamezi astfel de fapte si ca nu le tii partea! Cred ca trebuie sa ai alaturi de tine o sotie fericita! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc ptr. felicitari !

    fericirea unei femei ,nu consta in cinstea si onoarea unui barbat...probabil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cinstea si onoarea barbatului consolideaza fericirea unei femei si cred ca tu ai o femeie fericita alaturi.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Repet...unele femei nu au nevoie de barbati puternici si cinstiti....au nevoie de barbatii de genul asta ,care sunt plini de bani...si detin burta sau chelie...de la varste fragede.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai acele femei isi merita soarta! Nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  6. Gusturile nu se discuta...evident ,fiecare are soarta sa...osu !

    RăspundețiȘtergere