ych..

ych..
Powered By Blogger

vineri, 22 octombrie 2010

Floarea vietii...




Este inevitabil sa nu te fi intalnit cu acest semn. Este floarea vietii, este semnul intortocheat al destinului, care te indeamna la cunoastere, la deznodare.Sunt inconjurat de persoane care nu vad nimic frumos in viitor, pesimisti speriati de viata.Oare acele persoane sunt satule? Oare chiar vor finalul?...Eu cred ca nu sunt oameni trecuti prin greul vietii..Acesti oameni care se victimizeaza, se vaita de orice, care dau vina mereu pe orice numai pe ei nu, nu stiu sa piarda... Nu suntem toti razboinici sunt de acord, dar chiar sa pleci de la premiza ca ai pierdut in fata dusmanului, inainte sa incepi lupta...este jalnic.Unde mai pui ca dusmanul este chiar destinul, el trebuie acceptat si luat ca atare, chiar daca vrem sau nu vrem..Acest semn "floarea vietii" ma face pe mine, sa privesc optimist aceasta viata diabolica, sa ma mulez pe fiecare situatie tragica, sa vad mereu o raza de lumina in viitor..Probabil ca este o imagine karmica a fiecaruia dintre noi.Probabil ca fiecare gresala trebuie platita, dar poate ca, si rasplatita daca nu este gresala... Vreau sa cred ca exista persoane, care fac totul dupa voia inimii si a gandirii...ca-si asuma fiecare fapta..ca traiesc demni de realizarile lor si multumiti ca sunt sanatosi si pot..Probabil ca mai trebuie sa treaca ceva timp in viata asta, pana cand perceptia sa fie reala cu mesajul transmis.Noi suntem niste fiinte care ori suntem comformisti, ori non..Fiecare dintre noi gandim pro existentei, totusi unii sunt mai pesimisti, altii mai optimisti..De ce ? Pentru ca pesimismul tine de monotonie si plafonare, toti care merg pe un traseu, la un moment dat privesc in viitorul drumului si dispera..Aceasta stare de rau este impusa iar perceptia este gresita.Trebuie sa gandim dupa reguli simple, sa avem incredere in evolutie, sa dorim iesirea din situatia critica si asa vom iesi...Nimeni nu poate decide pentru tine, nimeni nu stie daca gresesti sau nu...esti nascut sa decizi.Tocmai de aceea nu este bine sa invinuiesti soarta, ca singur gresesti sau nu.

2 comentarii:

  1. Intelepte vorbe! Simplu si concis. Daca ar gandi mai multi ca tine ar fi departe. Dar prea putini au minte sa inteleaga cele scrise de tine. Lumea e limitata, cu orizonturi inguste. Ai o karma puternica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Exist pentru ca vreau....si traiesc bucurandu-ma de micile fericiri ale vietii, deoarece supararile sunt prea mari...cat de Karma...este ok !

    RăspundețiȘtergere