ych..

ych..
Powered By Blogger

luni, 25 octombrie 2010

Timpul scoate adevarul la lumina....




Intotdeauna mi-a placut actorul Serban Ionescu, fiind un gen de actor complex si tipic barbatesc. Azi de sf. Dumitru, eu care nu citesc presa in autobuz, am fost atras de aceasta pagina din Libertatea. Drama unui om, facuta public cu regretele si fericirea clipelor pierdute. Ce scrie ziarul, este mult mai fascinant, deoarece scoate la iveala calitatea de om a lui Serban Ionescu si calitatea Magdei Catone...Trebuie sa recunosc, ca sunt fascinat de aceasta stire, respect verticalitatea artistului de a scoate in evidenta culpa si de a arata adevarata fata a persoanei x ...

Libertatea: De ce sunteţi dintr-o dată atât de pornit împotriva soţiei dumneavoastră? Lucrurile păreau să meargă într-o direcţie bună, mai ales că divorţul a fost amânat...
Şerban Ionescu: Toată lumea m-a anatemizat, că sunt futălău, că sunt dionisiac, că mai ştiu eu ce. Mi s-au pus multe în cârcă şi eu am tăcut, pentru că era un copil la mijloc. Puteam să fiu divorţat miercurea trecută, dar toţi am fi pierdut. Eu sunt bărbat, pot să stau şi pe o cracă, nu- mi trebuie neapărat o casă!

V-au deranjat pozele apărute în presă, în care soţia dumneavoastră dansa cu un alt bărbat?
S-a dat în stambă! Acum s-a văzut, vă daţi seama că pe acest individ nu l-a găsit ieri, nu l-a ţinut în eprubetă, l-a făcut mare şi acum îl soarbe. Ce să mai vorbim, curva rămâne curvă!

Bănuiaţi că sunteţi înşelat?
Eu am aflat că Magda mă înşală după ce am văzut mai multe SMS- uri în telefonul ei. Speram să nu se afişeze cu el, dar văd că nu a ascultat sfatul meu.

V-aţi bătut soţia, aşa cum se zvoneşte?
Nu am bătut-o niciodată. Am 1,90 metri şi 104 kilograme. Dacă o băteam, poate nu ajungeam aici. Arabii au un proverb legat de bătaia nevestelor, ei nu ştiu de ce le bat, în schimb ele, da. Chiar am fost întrebat de prieteni dacă îi mai dădeam câte o corecţie şi le răspundeam că nu. Ştiţi ce-mi ziceau? “Păcat!”.


Şerban Ionescu, soţul Magdei Catone, "Doamna bonux": «Speram să nu se dea în stambă»

http://www.libertatea.ro/stire/serban-ionescu-sotul-magdei-catone-doamna-bonux-speram-sa-nu-se-dea-in-stamba-308664.html#comentarii


Maestre...din punctul meu de vedere, ai facut cel mai bine ca ai aratat cine este...nu ai terfelit nimic, din cat a terfelit doamna. Aceste lucruri trebuie sa se spele in familie sa fie o chestie personala ( nu publica ) daca este reciproca..dar de obicei Dumnezeu aranjeaza lucrurile in asa fel, incat adevarul sa iasa la lumina.


Timpul rezolva totul...si roata e rotunda...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu