ych..

ych..
Powered By Blogger

sâmbătă, 16 octombrie 2010

Vita de vie...in e..varza



Episcop Radu nr. 28...E Varza bar

Daca in Romania ,muzica celor cu lanturi aurii sau fusta scurta este apreciata , noaptea trecuta am asistat la cel mai tare concert dintr-o curte al baietilor de la Vita de vie...Realizez acum , dupa o noapte de cugetare ca acesti baieti au adunat fara probleme 600 de suflete intr-un loc minunat cum este barul E...Varza.
Ma bucur ca exista acest bar, ca exista prietenii mei (care detin acest bar)fara de care ,o parte din populatia mai mult spalata ( cizelata )a acestei tari, nu ar beneficia de asa ceva..In situatia in care , alte formatii de muzica ( indiferent de gen ) se chinuie sa adune 300 - 400 de oameni la sali mari din Bucuresti, E..Varza a bagat intr-o curte , aceasta formatie la care au venit 600 de rock-eri si nu numai...A fost un concert deosebit, cu intrarea libera...care vrea sa evidentieze muzica de calitate , oameni de calitate, artisti adevarati...superb.
Pot spune ...despre formatia Vita de vie ( ca si despre toate formatiile care canta in E...Varza )niste tipi super, care stiu sa cante intr-un spatiu relativ mic si chiar o fac din toata inima cu maxim de profesionalism...Adi Despot, un tip super...care cu multi ani in urma,nu visam sa-l salut prieteneste...pot spune ca a facut o seara deosebita multor suflete care-l asculta si apreciaza. Respect OMULE...ptr. ce faci tu si formatia ta...pentrul felul tau de a fi...OM.Respect staff-ul barului E...Varza ...pentru ideile lor superbe ,de a scoate in evidenta aceste formatii care ne-au marcat tineretea...Respect publicul ,care a facut din seara trecuta o seara minunata...si fara evenimente. Respect prietenii care sunt mereu alaturi de mine....si care dorim ca aceste seri minunate sa se intample mai des...

Un comentariu: