ych..

ych..
Powered By Blogger

sâmbătă, 26 iunie 2010

acuzat...


In Romania ...viata se rezuma la doua stari...cea de judecator si cea de acuzat...
Am mai discutat despre aceasta boala,care pare fara sfarsit...daca spui ceva despre o femeie...esti misogin nenorocit...eventual te ardem pe rug...sau te tragem in teapa...ok..(dar oare spui ceva ne adevarat ?) dilema...
Daca spui un compliment unei femei...esti iar acuzat....de ea...ca esti un porc(si nu-ti vezi de familie)...si de alta,sau altele....ca te uiti dupa toate fufele...si le mai faci si compilmente....
Daca se incamileaza,pe langa tine...precum pisicile in calduri...si nu-i dai atentie...esti impotent....imperfect...eventual homo..
Daca faci putin ...pe masculul...si nu-i dai voie consoartei...sa ridice tonul..esti rau ,dur......chiar sot autoritar...
Daca nu spui nimic...lasi gaina sa faca pe cocosul...(ca vrei liniste)...esti o carpa,fara initiativa....un Jenel(sa nu zic Ion)...care nu trebuie sa fie prieten,decat cu aspiratorul....sa spele si sa faca si de mancare...ca este si el ....din familie.

Oare ma intreb ?...de ce ...sunt unii ,facuti unul pentru celalalt....si altii nu ? ...de ce ...sunt unii,prea satui...unii de ceilalti....si altii nu ?....de ce ...trebuie sa jignim,sau sa acceptam jigniri...?...de ce ...vrem sa fim (liberul albitru)...dar suntem legati...? ..de ce ...spunem ca este bine,cand este rau...?
..de ce ...judecam si nu ne place sa fim judecati...? ..de ce ...suntem judecati,de altii,care nu sunt(perfecti)judecatori.?...de ce...?...ce?

9 comentarii:

  1. Poti detaila putin expresia "unul pentru celalalt" ?

    RăspundețiȘtergere
  2. detaliu....eu niciodata cu un anonim...sau anonima...eu si ea...ea cu el...etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. unul pentru celalalt....cand unul este mereu,completarea celuilalt...fara obligatii..OSU!

    RăspundețiȘtergere
  4. pasajul ala cu "incamilarea" (by the way, n-am gasit cuvantul in DEX, poate-l traduci, sa nu murim prosti!) si datul pe langa "tine" ca niste pisici e cel mai tare! ce noroc pe capul tau ca le ignori! altfel cred ca ar trebui sa le faci o lista lunga de asteptare, ca-s tare multe! si daca tot te intrebi de ce? de ce? (sau e retorica intrebarea?) iti zic eu de ce, pentru ca vorbeste gura fara voi, pentru ca irositi spatiul pe blogosfera, de-aia!

    RăspundețiȘtergere
  5. aaa, mai era ceva! se scrie "liber ARBITRU" !!! Ca ALBITRII nu s-au inventat inca, da' poate-i patentezi tu si-i bagi marca inregistrata, la fel si punctele si virgulele alea multe care despart subiectul de predicat!
    Si mai era ceva, te rog nu ne vorbi tu despre jigniri, esti tatal lor!!! asa ca nu mai poza-n virgina ca nu te crede nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  6. cine vorbeste....cea care le stie pe toate....sorry....este blogul meu si scriu ce vreau si cum vreau....bucurate ca-l poti citii...daca nu vrei...nu te obliga nimeni sa o faci...oricum scriu ce vreau eu....respect!

    RăspundețiȘtergere
  7. Na ia ghici cine scrie? iti zic eu cine: una care nu l-a citit pe Kant sau Schopenhauer fara sa inteleaga o iota si apoi sa dea citate in dorul lelii din ele, ca da bine la imagine!
    Stai bland si chiar te rog sa scri pe blogul tau tot ce-ti trece prin craniu, dezlantuie geniul din tine si uimeste-ne!

    P.S. "citi" se scrie cu un singur "i"! :)))))
    P.P.S. "bucurate" se scrie cu cratima "bucura-te"
    P.P.P.S, Respect cui? mie? hai sa fim seriosi!

    RăspundețiȘtergere
  8. ma bucur ca exista in tara asta plina de prosti ,fiinte imaculate si destepte ,care nu stiu decat sa critice,mai bine ti-ai cauta alte preocupari...oricum acces la blogul meu ...are toata lumea ,indiferent din ce hazna vine sau se duce...mersi pentru corectari...dar altfel nu intelegi daca scriu corect gramatical...sa traiesti...mult si bine..in inteligenta ta debordanta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Special pentru Plopu':
    Barbatii adevarati recunosc cand fac boacane!!!
    Nu se ataca!
    Si nu ataca!
    Femeia este vrei, nu vrei, FLOAREA vietii noastre, MAMA copiilor nostri!
    De aceea, trebuie sa avem grija de EA!!!
    Georgian!
    p.s Crad ca va dati seama unde gresiti!

    RăspundețiȘtergere