ych..

ych..
Powered By Blogger

luni, 21 iunie 2010

suntem in siguranta...



Sunt in fata ,unui caz de comentat...siguranta.
Firme de pandari,paznici sau ghiogari....au aparut ca ciupercile dupa ploaie..
Copii de 20-25 ani in putere ,se apuca de cea mai frumoasa meserie...paza.
Oare nu sunt posturi?...chiar asa de greu este sa muncesti cinstit in Romanica?
Nu ....sunt si posturi,sunt si oameni trecuti prin viata(peste 45 ani) care vor sa munceasca,dar nu sunt primiti decat pe posturile de paznic sau portar.
Ok...dar firma de paza,care o vezi la intrarea in fiecare institutie?...de ce are personal tanar?....Pentru ca ...astia suntem...o tara de manelisti inculti,care suntem Bodiguarzi'...Oare poate cineva ,contesta faptul ca...mergem cu metroul si ne simtim priviti,de o pereche de ochi ,in spatele carora sa poate vedea abisul...este nenea bodiguardul...care nu poate ingurgita nimeni,o injuratura de el...sa nu mai vorbim de o palma..Sau intram in supermarket si hop,apare SWAT...waw...sunt in america?....mama sunt in siguranta?....oare?...vax....Niste personaje care nu au efectiv chef de munca,niste bufoni care nu au facut armata...dar sunt pandari.
Eu am avut ghinionul,sa fac si armata ,mai mult decat se cerea pe timpul ala,sa fac si putin(mai mult) sport,sa lucrez pe la 17 ani ( ca garda de corp).Nu dau nume,firmei sau firmelor respectabile....dar oameni buni,scanati-va personalul,alegeti si voi oamenii dupa niste cricterii...Toti ciobanii,sunt pandari...stiu ce inseamna consemn?...sau uz de arma?...stiu sa scrie sau sa citeasca,aceste specii?...Sau macar ,puneti-le o camera video de gat...sa vedem si noi cine ,ne fura ciorba din farfurie...


Rusinos....un popor de bravi eroi...bodiguarzi.

4 comentarii:

  1. http://buburuza.net/2009/10/fisa-postului-paznic-la-banca/

    RăspundețiȘtergere
  2. In siguranta, nu vom fi, atat timp,cat nu ne pazim singuri ,spatele.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ad...ca sa fi in siguranta trebuie sa te simti in siguranta sau mai bine spus sa ai un spate (coloana vertebrala) suficient de verticala astfel sa iti confere siguranta si echilibru..si in momentul in care apare nesiguranta...nici macar o mie de firme de paza nu te mai pot pazi..

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de acord cu tine man...suntem stapani pe noi....pe sabia noastra...daca nu avem noi grija ,cine ?....respect!...

    RăspundețiȘtergere