ych..

ych..
Powered By Blogger

joi, 3 iunie 2010

inger sau demon?



Suntem dispusi la rautate,dar suntem niste fiinte inocente,bune,chiar foarte sensibile.Am afisat aceasta imagine,pentru ca-mi place sa cred ,ca aceste fiinte ,paianjenii sunt ca si noi,oamenii.Sunt buni,sensibili si totusi,agresivi si rai ,cand sunt deranjati.Comparativ cu noi,ei chiar pot demonstra abilitatea de distrugator,al dusmanului,sau adversarului in lupta corp la corp.Sunt dispusi la pregatirea plaselor,capcane reale pentru cei slabi,sau sunt pur si simplu curiosi,sa exploreze fara sa atace.Noi oamenii,avem ca si asemanari,doar sentimentul de rasbunare,sau distrugere ,de devorare a dusmanului,chiar daca nu prezinta pericol,ne gandim preventiv,ca o va face.Suntem dependenti de capcane,chiar gratuite,fara sens.
Dar sufletul,ca si la arahnide, este curat si pur.Ma intreb oare? aceste fiinte ce sunt,ingeri sau demoni?..Oare noi ,oamenii...ce suntem..?...acum suntem puri,chiar ingeri si imediat ,trecem la starea de demon,devenim rai si duri.
Am senzatia ca si noi si paianjenii ,suntem duri de frica,ne aparam la fel,pozam in ingeri,dar suntem demoni si invers..

12 comentarii:

  1. deci, paianjenii sunt niste paianjeni, adicatalea niste arahnide incapabile sa cranieze, fricoase si nicidecum dure (eu ii vad cum fug disperati sa se ascunda pe la mine-n casa si evident ca-i macelaresc! >:)) ), plasele le intind ca sa pape si gura lor oarisce, ca doar n-o sa mearga la KFC sa-si ia niste chickenburgeri! Ashe ca draga plopule, in concluzie, paienjenii nu-s nici ingeri si nici demoni, sunt niste insecte oarecare, iar noi, astia de ne numim oameni, nu avem nica'-n comun cu ei! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. dora....ai cam multi paianjeni,cred...este doar parerea mea....si o sustin.+ ca sunt cataratori inascuti...

    RăspundețiȘtergere
  3. ...daca paianjeni ar fi demoni ,probabil ca nu ar putea sa tareasca atat puhoi de omenire dupa ei,daca ar fi ingeri ar arata urat rau cu atatea picioare si cu aripi albe helooo...iar noi simple finte aparent vertebrate...

    RăspundețiȘtergere
  4. sau atarnatori...ne deranjati decat de cei mai mari...sau mai puternici...

    RăspundețiȘtergere
  5. na, asta deja-i o discutie ce tinde sa devina extra-filozofico-exhaustiva! >:)))
    P.S. Auzi @plopule, daca tu nu ai paienjeni, zi-mi ca-ti dau eu o pereche, un Adam si-o Eva "arahnidoizi", sunt crestini si se comporta civilizat, nu consuma carne miercurea si vinerea, iar duminica asculta liturghia :D

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt inconjurat de paianjeni de genul asta...care se inchina cand trec pe langa biserica....cum spunea cineva...si ei/ele o s.... ca Mos Gerila...msi.lasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. vreau si eu daca au pegigrii,ca si asa nu am caine la tara,dar pereche te rog...carne am ca e un abator in apropiere,si daca le place liturghia, oricum tarcovicul nu mai e la biserica,o sa aiba si loc de munca:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. se rezolva ;) Vaduva neagra iti convine? da' vezi ca-s loseri si freaca menta, astora nu le place munca, ii omoara nu gluma, asa ca mai bine pregateste-le un jacuzzi ceva acolo...;)

    RăspundețiȘtergere
  9. daca le place apa ii duc la garla,ca e aproape,si poate se intalnesc cu rudele lor,nu ii pun la munca,da...sunt buni sti cum se spune cainele care nu latra ,musca....ma bazez pe asta sa nu intre cineva neatins in curte...merci

    RăspundețiȘtergere
  10. la mine ,este invers....paianjenii mei musca....si musca din zonele dorsale...sunt devoratori de muschi fesieri...deci nu sunt de gradina ...sunt de casa,sau institutie..depinde de umiditate...si avand picioare scurte,sunt prinsi bine ,pe pozitii...avantajul lor ,ca stau atarnati mereu,indiferent de interperii...DTT

    RăspundețiȘtergere
  11. Killtox!!!! sau papucu' daca ai nervii tari :))

    RăspundețiȘtergere