ych..

ych..
Powered By Blogger

vineri, 11 iunie 2010

setea de adrenalina...


Suntem fiinte vi,care savuram adrenalina,ne place viata, o traim extrem ,suntem iubitori de curat in lumea asta murdara...Oare curajul este o stare de spirit?..eu cred ca este un simt,cu care te nasti si o data ce-l dezvolti,incepe sa-ti placa..Cred ca persoanele care spun ca nu sunt curajoase...nu stiu ...ca sunt.Nu au incercat sau nu au incredere in sine...Este remarcabil,sa fi undeva sus,singur (cap de coarda)sa stii ca viata este in mainile tale,ca nu ai voie sa gresesti si ca nu ai decat o varianta ,in sus..Este o dorinta vie ,de a fi stapan pe tine,stapanul lumii (in clipele alea) sa stii ca numai "barbosu"este deasupra ta....este setea de adrenalina....si dorinta de a fi invingator,cel mai sus...Singura parte urata ,din toata povestea asta(ca sport ) este nebunia...Multi cred ca ,alpinismul de exemplu,este un sport riscant....ei bine,pot spune acum ,dupa ceva ani(18)de cand cochetez cu asta...ca este un sport ,ca oricare altul,care nu prezinta riscuri,care nu se bazeaza pe nebunie...Totul este calculat ...este sigur...necesita forta psihica si fizica...deci un sport care poate fi practicat ,de oricine...
Am sentimentul,ca fiecare om ,are nevoie de adrenalina si fiecare o extrage din altceva....unii din cursele moto sau auto,altii din lupte ful contact ...etc.
Ce este sigur ....riscul...este mai mare,cand nu esti constient de risc...accidentele sunt din neatentie....

8 comentarii:

  1. Dupa parerea mea curajul nu e lipsa fricii ci constientizarea si controlul ei. Si sa incerci si sa reusesti sa o depasesti. Doar un inconstient nu cunoaste frica si considera ca lui nu i se poate intampla nimic caci e cel mai tare din parcare (cand parcarea e goala). Iar aceasta inconstienta il va face la un moment dat sa greseasca. Greseala care ii poate fi fatala.

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer,eu am o sete de o bere sau mai multe,sa ma catar acolo unde esti tu,imi trebuie multa imaginatie,sau stiu pe cineva care se mai catara pe vremuri,ador adrenalina...dar pe pamant :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este Vlad....respect!
    Atentia distributiva este axata pe bere,am trecut de faza asta....man.:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Acu' sa nu-mi spui ca ai trecut la faza ailalta si te-ai pocait. Adica nu mai bei si tu o bere din gand in gand?
    http://vlutic.blogspot.com/2010/06/betivan-ratat.html

    RăspundețiȘtergere
  5. deloc omule...de 10 ani...hai fara alcool poate...sunt pocait,evident...

    RăspundețiȘtergere
  6. 18 ani de alpinism...My God! face si fratemiu asa ceva si mi se pare un sport mai sigur decat motociclismul. De practicat nu prea cred ca o sa practic, nu ma atrage si ma omoara inaltimile.

    Frumos articol ai scris, daca as avea o putere financiara mare as trage sfori ca sporturile sa fie obligatorii in scoli si cei care se trag pe cur sa nu-l faca doar pentru ca le e lene sa fie pedepsiti cu 2 ani de un soi de scoala militar;)

    RăspundețiȘtergere
  7. alpinismul nu este cu nimic mai riscant decat orice altceva, chiar si mersul pe jos poate fi la fel de periculos sau de ce nu scobitul in nas! :P pe de alta parte, viata este mereu in mainile noastre ;) ne-o putem incheia si fara a ne catara pe munti, nu ne trebuie decat sfoara si sapun >:))) sau inca un mandat ptr guvernul Boc :)))

    RăspundețiȘtergere