ych..

ych..
Powered By Blogger

luni, 7 iunie 2010

Deci se poate...



In trecere prin bucatarie,am auzit o stire senzationala ,la televizorul din dotare.Doi turisti au fost amendati (cu nu stiu ce suma)pentru ca ,se catarasera pe Sfinx sa se fotografieze.Super zic...Chiar se poate...Deci pana la urma,avem oameni care pot avea....initiativa.Dar pe cei care arunca gunoaie prin munti,sau lasa carbunii arsi ai focului prin poiene,de ce nu-i amendeaza nimeni?Dar pe cei care defriseaza copacii in nestire?Sau pe cei, posesori de manele,in cote inalte(poluare fonica)...Intrebari fara raspuns...

Oricum ,ma bucur ca exista cineva,care sa-i puna la respect pe pantofarii,care nu stiu nici ei,cum ajung la Babele sau la Sfinx,dar fac tot posibilul ,sa-si traga o poza cu ele...

Amendati toti retardatii,care ies din satul lor natal,se trezesc muntomani si fac poze cu monumente sacre si adidasi cu leduri (nike)...Bvo.

4 comentarii:

  1. Problema nu sunt cei care si-o trag in poza cu Babele sau cu Sfinxul ci cei care se cred alpinisti si vor sa se catere pe ele sau cei care se cred michelangelo si scriu cu "spreiul" pe monumente.
    Cu focul, imi aduc aminte cand eram mai mic si mergeam cu cei din Bucur ca am invatat ca atunci cand fai un foc ca sa protejezi natura in general si iarba in special trebuie sa tai gazonul si dai fasiile de pamant cu iarba la o parte. faci focul, il stingi si cand pleci pui iarba la loc. Dar cati fac asta? Nici macar eu cand mergeam pe munte nu o faceam decat foarte rar.
    Amenda asta e un inceput. Nu uita ca fiecare drum de 1000 de pasi incepe cu primul pas.

    RăspundețiȘtergere
  2. domnule alpinist esti foarte dur,poate ca trebuia sa te faci militean,a dar ai refuzat asta ...pe vremuri,o amenda sau doua nu va creste gradul de educatie si cultura al contaranilor nostrii...

    RăspundețiȘtergere
  3. gradul de educatie,se preia din familie...ceea ce in romanica,mai rar....cu 7 ani de acasa...si cum zice Vlad,alpinisti se cred toti cocalarii,care sunt la stiri cazuti pe trotoare...si soferi se cred toti fraierii...astia suntem,nascuti destepti..

    RăspundețiȘtergere
  4. @atentia distributiva: tocmai ca amenzile si mediatizarea lor vor creste gradul de educatie civica. Sau mai bine zis frica de ele. Sa nu crezi ca in germania sau aiurea aia erau altfel dupa razbel. dar au primit 10, 20, 1000, 10000 de amenzi pana cand au prins frica incluziv cei neamendati inca. Si atunci preferau sa stinga chistocul in palma decat sa-l arunce pe jos si sa se trezeasca cu o amenda cat salariul pe o luna. Si tot de frica si-au invatat si copii sa pastraze curatenia si ordinea. Cum era vorba aia: frica pazaste pepenii.

    RăspundețiȘtergere