ych..

ych..
Powered By Blogger

joi, 3 iunie 2010

mersul pe sarma...




Viata , este ca mersul pe sarma...Ai senzatia ca sti ce faci,unde calci...si totusi riscul caderii este mare.Toti am fost in situatia asta,instabili...siguri de ceva,sau siguri pe noi si totusi....pe sarma.Cu multi ani in urma ,cineva spunea: In viata sa nu mergi pe sarma...Se adevereste ca batranetea omului,trecut prin situatie....este reala.Chiar si troleul ,care merge pe sarme(conectat la curent)din cand in cand,mai scapa cate un brat....Deci mersul pe sarma,nu este sigur...nu este benefic...dar exista.Circarii merg pe sarma,avand plasa de siguranta...deci riscul caderii ,este luat in calcul...Cred ca ,viata ne rezerva dreptul alegerii...ori mergem pe sarma ....ori plutim in deriva....O tironiana este,o trecatoare....in care intrii si ajungi la capatul celalalt teafar....esti in tranzit pe ea....si este totusi o sarma....
Cred ca suntem dependenti de adrenalina,de sarma.....daca nu avem o sarma pe care sa mergem.....nu ne putem deplasa....


Cand se termina sarma...cautam alta...suntem pe sarma...

5 comentarii:

  1. e bine ca in viata sa fi si circar...sa mai mergi si pe langa sarma,daca nu cazi,si e bine sa iti alegi o sarma mai rezistenta,caci sunt multi "freaca sarma"

    RăspundețiȘtergere
  2. ce sarma nene'...eu stiu ca in viata mergem pe pamant si pana si asa poti sa cazi de vezi stele verzi, asa ca nu inteleg de ce sa mergem pe sarma???

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca vb de sarma metaforic,se refera la un drum pe are sa l urmezi,si daca l-ai gresit...o iei pe altul ,nu dansezi pe o sarma rupta

    RăspundețiȘtergere
  4. evident metaforic...man respect!

    RăspundețiȘtergere
  5. io vorbesc pe sleau: sarma e litza sau e otel? si nu-mi plac sarmele ca-s subtiri, e ca si chestia cu cafeaua, cum o vreti? scurta sau lunga? Pai lunga si tare sa fie bre! >:))))

    RăspundețiȘtergere