ych..

ych..
Powered By Blogger

duminică, 23 mai 2010

De ce...intrebari....?



De ce ?Cum ? Cand ?De cand ?Cat ?.......

Toata viata incercam sa gasim,raspunsuri la niste intrebari,unele inutile altele nu,dar fara sa ne gandim putin...ca timpul alocat ,gasirii acestor raspunsuri,este pierdut ....Sunt timpi morti,adica clipe pretioase ,care ascund esenta....raspunsul.
Daca esti pus in situatia sa iei o decizie ,pe viata si pe moarte....cred ca nu mai stai sa te gandesti daca este bine,sau rau?...daca merita,sau nu?....etc.
Cred ca suntem in masura sa decidem gresit ,deoarece ne este frica de consecintele negative impuse...ne gandim de doua ori si mereu prost...este ca si cum, ai fi in fata unei mese de poker si ti-ar fi frica sa plusezi....sa risti.
Ce simplu ar fi ,sa putem vedea viitorul....sa stim unde gresim,sau unde trebuie schimbat,pentru a nu gresii...Ce simplu ar fi ,sa nu mai existe intrebari ,sa mearga tot de la sine...sa fim noi...curajosi si demni...chiar daca gresim ,sa putem sa ne asumam....
De ce ?.....dupa fiecare intrebare de genul asta,nu gasesti nici un raspuns satisfacator...de ce?...de ce?....mereu acelasi...de ce?

Cum spunea cineva....ne pierdem in detalii...nu vedem padurea din spatele copacilor...De ce?...

5 comentarii:

  1. intrebarile ajuta de obicei la clarificarea unor aspecte, femeile au invatat cel mai repede asta.intrebarea "de ce " este cea mai enervanta intrebare pe care femeia a reusit sa o foloseasca cel mai abil...deci ,e zic ca raspunsul conteaza si nu intrebarea,alt aspect esti intrebat raspunde cu o intrebare,nu vrei asa stai o secunda ,privind inocent spre interlocutor si spui , nu am inteles intrebarea , te rog repeta, si daca repeta spui nu ,intrebarea am inteles-o sensul si motivul nu il inteleg...glumesc,ca sa vedem padurea trebuie taiate uscaciunile dar nu din padure ci din suflet si minte...

    RăspundețiȘtergere
  2. asa este man....mereu ai dreptate...respect!

    RăspundețiȘtergere
  3. de parca barbatul nu ar stii deloc sa foloseasca abil intrebare de ce.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda, noi femeile am reusit sa folosim totul cu multa abilitate, inclusiv pe voi barbatii (!) si sa va dam un sens existentei :)))), nu doar banala intrebare "de ce?" si pentru asta ar trebui sa ni se ridice statui cat colosul din Rhodos! >:)))

    RăspundețiȘtergere