ych..

ych..
Powered By Blogger

duminică, 16 mai 2010

dependenti....sau doar interesati...




Sunt doua tipuri de masculi....cei dependenti de EA ...si cei interesati doar de aspectul ei ....in situatii delicate...
De cate ori vorbesc ,de femeie....ma gandesc la ea,ca la iubirea vietii mele..o respect si o privesc cu dragoste...este normal,cred..
Uneori chiar sunt dependent,de EA ...de dragostea ei de fiinta ei..
Dar....ca exista si un dar....sunt masculi care ,vad in femeie....doar un obiect sexual....o clipa de satisfactie.....
Marea majoritate a barbatilor,nu spun niciodata vorbe frumoase,gratuit....nu sunt sensibili la cuvinte sau priviri....sunt doar interesati...atat.
Oare sunt eu,putin mai special....sau nu sunt....oare sunt mai romantic?...oare este bine sa nu ma intereseze doar ,o partida de sex....sau sa ma atraga,la o femeie pe strada doar formele...Poate ca cei ce apreciaza doar ,asta....la o femeie,sunt mai castigati....dar pentru mine,deocamdata....latura sentimentala este primordiala...de aceea respect femeia,o iubesc.....(chiar daca ,de multe ori nu-i arat)...si sper sa raman asa....un romantic....pentru EA

3 comentarii:

  1. e bine sa iubesti , e fascinant sa adori, daca simti sa fi sensibil atunci manifestate asa,pentru unii sa iubesti inseamna sa fi tandru,pentru alti dur...pentru unii sexul primeaza , pentru altii sentimentele,toti suntem sentimentali,dar in felul nostr.o iubire de lunga durata duce la cunoastere si perfectiune atat in gandire cat si in iubire...asa ca fi romantic,iubeste tandru, dar nu fi explicit...ca nu toti semanam :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi bine sa fiti cate putin din toate ;) prea mult romantism sufoca, prea mult sex oboseste, sau nu? :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. este valabil si pentru femei...chestia cu putin din toate?....merci pentru sfaturi...

    RăspundețiȘtergere