ych..

ych..
Powered By Blogger

marți, 4 mai 2010

muntele....nu iarta..


Alpinista dispărută încă de vineri în munţii Făgăraş, a cărei dispariţie a fost anunţată luni dimineaţă, a fost găsită decedată în strunga Buda, salvamontiştii argeşeni pregătindu-se să ia trupul neînsufleţit al femeii. Potrivit şefului Serviciului Public Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu, alpinista a căzut din vârful Buda, de pe un perete de aproximativ 60 de metri. „A fost găsită chiar în zona de care ne temeam cel mai mult. A căzut din vârful Buda, pe un perete de aproximativ 60 de metri. Îi aşteptăm în momentul de faţă pe colegii noştrii, să vină cu targa, după care vor începe coborârea la cabana Capra”, a declarat Ion Sănduloiu. Salvamontiştii din Argeş şi Sibiu au solicitat, luni, un elicopter al MAI pentru căutarea alpinistei dispărute încă de vineri, în Munţii Făgăraş, mai ales că zona de căutare era foarte mare, iar riscul de producere al unor avalanşe este în unele zone de gradul 4. Potrivit şefului Serviciului Public Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu, salvatorii montani au început căutarea spre muchia Muşeteica-Râiosu, posibilităţile de acces în creastă fiind limitate



Pentru cei care ,nu stiu ce inseamna asta....o durere....un alt suflet de inger...merge spre cer...Dumnezeu sa o ierte..
Sunt de multi ani,un impatimit al catararii...un iubitor al crestelor...si simt o durere in suflet cand aud asemenea vesti...triste.
Muntele nu iarta...asta spun...ce este mai grav ...ca pierdem oameni buni...dedicati sportului extrem....si cei pregatiti..
Altii care se duc...in sandale,sau pantofi....se intorc acasa...fara probleme.

este putin...necinstit...pacat de acest...inger..

2 comentarii:

  1. tuturor ne pare rau de acea femeie,si daca suntem alpinisti si daca nu....suntem oameni.

    RăspundețiȘtergere
  2. putini ...din ce in ce ...mai putini...oameni.

    RăspundețiȘtergere