ych..

ych..
Powered By Blogger

marți, 18 mai 2010

femeia...




Poate ca suna misogin...dar o femeie ramane...femeie.
Este peste puterea gandirii mele,sa stiu ce este in capul acestei fiinte..
Oare faptul ca este blonda,o scapa de comentarii...oare chiar nu a durut-o aceasta cazatura...Oare conteaza culoarea parului...?

Nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu....ca sunt barbat...

3 comentarii:

  1. da, da, multumeste-i draga Barbosului ca ti-a dat altceva intre picioare! asta va innobileaza! Eu ce-as putea comenta? sunt extrem de blonda atat in cuget si-n simtiri >:))) si iti mai spun un lucru, ma mandresc cu asta! Sunt foarte multumita ca sunt femeie si daca vrei un sfat, nu te mai obosi sa ne intelegi, pe noi fiintele astea "sofisticate", cu un singur neuron, n-are nici un sens. Si daca ar fi sa va scriem negru pe alb si cu litere de-o schioapa ce dorim de la voi, tot n-ati intelege sau in cel mai fericit caz, ne-ati ignora cu desavarsire! >:) asa ca...lasa-ne, lasa-neeee! :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. in primul rand,orice om cu mintea limpede intelege ca inteligenta unei persoane sau lipsa ei,dupa caz,nu e determinata de vopseaua din par.
    in al 2lea rand,nu numai ca suna misogin dar asa si este!
    in al 3lea rand,imaginea de mai sus e doar o poza si nu-mi spune k n-ai vazut barbat impiedicat.
    si in ultimul rand,nu-l invoca pe Dzeu pt k el a facut si femeia si barbatul si cred ca-i apreciaza in egala masura!

    RăspundețiȘtergere
  3. paza...esti foarte implicata sa zic asa....in postarea asta,asa ca ma simt nevoit sa-ti spun,ca nu sunt misogin,ca iubesc"DOAR"femeia...asa cum este ea..si barbati impiedicati sunt chiar mai multi decat femei,sigur asta...dar faza cu Dzeu...sorry intai a creeat omul...apoi femeia din coasta lui....cred ca si el este barbat...

    RăspundețiȘtergere