ych..

ych..
Powered By Blogger

miercuri, 19 mai 2010

soarele...




Nu este nimic mai cald....decat caldura soarelui...pot spune ca sunt bucuros cand apare,stiu sa ma bucur de caldura lui.....si nu in ultimul rand,ma face fericit.
Sunt multi care nu apreciaza razele soarelui,care nici macar nu le vad...eu sunt in agonie cand pe cer ,lumina se transforma in raze..
De multe ori spun "vine el... soarele ,pe strada mea" este o vorba,de imbarbatare de incurajare ....si de multe ori chiar vine...
Suntem prea preocupati,de problemele cotidiene,sa ne dam seama de contributia soarelui in viata noastra...cand dimineata ne trezim si soarele este deja pe cer...suntem altii,respiram aerul bucuriei ceresti...suntem revigorati..
Eu care ,mai mereu am depins de soare...care nu-l sufar la mare...care ma bucur cand il vad,ca apare....pot spune ca datorita lui traiesc...ca-l indragesc ,ca pe cineva drag mie ,pe care nu-l vad mult timp ,dar apare din senin...

Sa incercam cu totii,sa uitam de problemele familiale,sa uitam de salarii de copii,de chirii si rate....si cateva clipe pe zi ,sa privim in sus la soare...sa vedem ce orbii nu pot vedea...soarele.
Multumim Barbosului pentru soarele acordat....eu si echipa...chiar depindem de el.

PS. Astazi a fost un soare....superb!

7 comentarii:

  1. Unde??? In Burkina Faso? In Bucuresti a fost nasol!

    RăspundețiȘtergere
  2. pe acolo unde stai tu...catarat pe sus ,soarele iti e mai aproape...chiar barbosul o sta in Burkina Faso de e soare mereu acolo ???

    RăspundețiȘtergere
  3. nu draga, ca e catarat pe jos!
    ia verifica si tu coordonatele astea si vezi de corespund cu adresa Barbosului:13° N 2° W.
    ;), sau poate-l gasesti in capitala, la Ouagadougou

    RăspundețiȘtergere
  4. pai pe la voi pe la Clinceni ,este umbra mereu...in centru Bucurestiului ,este soare..si sus mereu sunt mai aproape de...barbosu....asa este..

    RăspundețiȘtergere
  5. sorry....nu mereu, azi spre exemplu era soare in Clinceni si ploaie in Bucuresti....

    RăspundețiȘtergere
  6. dora...catarat era figurativ,plopu e tot timpul un om cu aspiratii inalte...si in coordonate doar nw este putin gresit ...insa m-ai ajutat foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  7. am glumit, nu mi-o lua in nume de rau @atentia distributiva ;) asa-s eu mai bitchy :D

    RăspundețiȘtergere